Profieltest.nl
De beste profieltest van Nederland
Doe in 3 minuten de gemakkelijkste profieltest.
HeaderPT

Gratis profielkeuzetest

Twijfel je nog steeds over jouw Havo of VWO profielkeuze? Geen man over boord. Wij helpen jou graag de juiste profielkeuze te maken. Daarom hebben wij voor jou een gratis profielkeuzetest ontwikkeld.

Wat houdt de gratis profielkeuzetest in?

De gratis profielkeuzetest is een test die je helpt een keuze te maken uit de profielen Havo of profielen VWO. Deze gratis profielkeuzetest bevat 21 vragen die gericht zijn op jouw interessegebieden. De vragen van de gratis profielkeuzetest zijn afgeleid van de gedetailleerde profielkeuzetest van Qompas. Alleen duurt de gratis profielkeuzetest hooguit 5 minuten. Je krijgt dus betrouwbaar Ún snel advies.

Aan de hand van jouw antwoorden adviseren wij jou welke van de vier profielen het beste aansluit bij jouw interesses. Met het maken van deze gratis profielkeuzetest weet jij binnen 5 minuten welk Havo of VWO profiel het beste bij jou past.

Waarom is de profielkeuzetest gratis?

Het doel van profieltest.nl is jou te adviseren over het maken van de juiste profielkeuze. We hebben geen winstoogmerk. Daarom is deze profielkeuzetest gratis. Het kost je dus niets, Ún je krijgt binnen 5 minuten betrouwbaar advies.

Privacy

Weten hoe wij omgaan met de door jou ingevulde gegevens? Lees onze privacyverklaring.

Wees slim en doe nu ook de gratis profielkeuzetest!

Start nu de gratis profielkeuzetest!

Vind hier meer informatie over de 4 profielen Cultuur en Maatschappij, Economie en Maatschappij, Natuur en Techniek en Natuur en Gezondheid.